طرز تهیه مرغ ترش غذای گیلانی سه شنبه یازدهم آبان 1389 16:59

مرغ ترش

طرز تهیه مرغ ترش غذای گیلانی

مواد لازم:
1-1/4 مرغ
2-لپه 1 پیمانه
3-آب غوره 1 پیمانه
4-نمک و فلفل به مقدار دلخواه
5- سبزی پلو با مقدار گشنیز زیاد
6-رب گوجه فرنگی 2 قاشق

طرز تهیه:
1-لپه و مرغ را با مقداری آب می پزیم.
2-سبزی را خرد کرده و کمی تفت می دهیم.
3- وقتی مرغ نیم پز شد،سبزی، آب غوره،رب و نمک و فلفل را می افزاییم و صبر می کنیم تا خورش جا بیفتد.


برچسب‌ها: مرغ ترش, غذای گیلانی, مرغ, لپه, سبزی معطر
نوشته شده توسط هیچکس  | لینک ثابت |